Zelfbouwproject

WikiHouse De Stripmaker

Bouw je eigen betaalbare en energiezuinige houten huis

Er zijn op dit moment geen kavels beschikbaar.

Wat is een WikiHouse?

WikiHouse is een betaalbaar, duurzaam en digitaal geproduceerd houtskelet bouwpakket waarmee je zelf je huis kunt ontwerpen en bouwen.
De volumes van de woningen in fase 2 liggen vast, maar in de ontwerpsessies met de architect kun je wel zelf met behulp van ontwerpregels de plattegrond en gevelindeling bepalen.

Is je woningontwerp klaar? Een computergestuurde frees freest alle houten plaatmateriaal tot handzame onderdelen. Samen vormen deze het bouwpakket voor het casco van je woning. Aansluitingen en verbindingen zijn zo eenvoudig mogelijk ontworpen. Zo kun je zelf of met hulp van je toekomstige buren, familie en vrienden je huis in elkaar zetten, alsof het een grote puzzel is

Professionele begeleiding

Zelf je huis ontwerpen en bouwen is een intensief proces.

In dit project krijg je daarom deskundige begeleiding bij de belangrijke beslissingen die je moet nemen. Er staan een bouwteam en een zelfbouwbegeleider voor je klaar om je te ondersteunen en adviseren

Locatie

De Stripmaker ligt in het oosten van Almere Buiten.

Deze locatie ligt direct naast de Oostvaarderplassen en op 2 km van NS-station Almere Oostvaarders. Op 8 min lopen is een supermarkt en er zijn verschillende scholen in de buurt. De locatie ligt naast de Oostvaarderskliniek.

WIKIHOUSE DE STRIPMAKER

Almere-Buiten