INSCHRIJVEN

Een complete inschrijving bestaat uit de volgende zaken:

  • een volledig ingevuld inschrijfformulier;
  • een inkomensverklaring , deze vraag je aan via Mijn Belastingdienst (inloggen met DigiD)
  • een ingevulde en ondertekende financieringsverklaring
  • € 500,- inschrijfgeld, dit kun je overmaken op IBAN nummer: NL88RABO 0145960773 t.n.v. Urbannerdam te Rotterdam, onder vermelding van je naam en ‘WikiHouse De Stripmaker fase 2’.
  • Indien van toepassing een kopie van de huurovereenkomst van je sociale huurwoning in Almere

 

Loting

Wanneer er meer inschrijvers zijn dan beschikbare woningen in het project, is er een gewogen loting. Het Wikihouse project richt zich in eerste instantie op mensen met een inkomen tot € 45.000,- en huurders van een sociale huurwoning geven we graag de kans om een woning in eigendom te kunnen krijgen. Zij krijgen daarom enige voorsprong bij de loting. Daarom hanteren we de volgende regel:

  • minimaal 2 van de woningen gaan naar inschrijvers met een verzamelinkomen van maximaal € 45.000,- bruto per jaar. Inschrijvers die een sociale huurwoning achterlaten in Almere krijgen voorrang.
  • Op de overige woningen kan iedereen zich intekenen.

Inschrijfgeld

Inschrijvers die niet direct in aanmerking komen voor deelname of zich voor de kaveltoewijzing terugtrekken uit het project, krijgen het inschrijfgeld terug.

Bij definitieve deelname na ondertekening van de deelnameovereenkomst gaat het inschrijfgeld naar de Vereniging van Opdrachtgevers WikiHouse de Stripmaker.

WIKIHOUSE DE STRIPMAKER

Bouw je eigen houten huis betaalbaar en energiezuinig

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Wikihouse De Stripmaker is een experiment van: