Selecteer een pagina

INSCHRIJVEN

Een complete inschrijving bestaat uit de volgende dingen:

  • een volledig ingevuld en digitaal ondertekend inschrijfformulier;

  • een inkomensverklaring, deze vraag je aan via Mijn Belastingdienst (inloggen met DigiD of eHerkenning)

  • € 500,- inschrijfgeld, dit kun je overmaken op IBAN nummer: NL88RABO 0145960773 t.n.v. Urbannerdam te Rotterdam, onder vermelding van je naam en ‘WikiHouse De Stripmaker’.

 

Loting

Wanneer er meer inschrijvers zijn dan beschikbare woningen in het project, is er een gewogen loting. Huurders van een sociale huurwoning geven we graag de kans om een woning in eigendom te kunnen krijgen. Bij de loting hanteren we daarom de volgende regel:

  • 75% van de woningen gaat naar inschrijvers met een verzamelinkomen van maximaal €45.000,- bruto per jaar. Inschrijvers die een sociale huurwoning achterlaten in Almere krijgen voorrang.
  • Op de overige 25% van de woningen kan iedereen zich intekenen.

Inschrijfgeld

Inschrijvers die niet direct in aanmerking komen voor deelname of zich voor de kaveltoewijzing terugtrekken uit het project, krijgen het inschrijfgeld terug.

Bij definitieve deelname na ondertekening van de deelnameovereenkomst gaat het inschrijfgeld naar de Vereniging van Opdrachtgevers WikiHouse De Stripmaker.

WIKIHOUSE DE STRIPMAKER

Bouw je eigen houten huis duurzaam en energiezuinig

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.